Karvalakkikisa 2017 7.9.

Oltiin kisailemassa karvalakkia. Mukana oli kuusi kaverusta: Minä, Juho, Ari, Juha, Elina  ja Tomi. Kisat meni miten meni, mutta tunnelma oli korkealla! Sanotaan kuitenkin niin, että kevyt tuuli koitui kohtaloksemme.

Lähdössä oli noin 0,5ms tuulta. Ei oikein tiennyt mihin suuntaan kannattaisi ajaa. Ekalla poijulla oltiin jo melko paikoillaan. Välillä kulki kivasti, välillä hitaasti, välillä nauratti ja välillä satoi niin pirusti. Tuulikin vaihteli kisan aikana 0-10ms.

Herkullisia konjakkikaffejuomia kermavaahdolla ikkunaluukusta myötäisellä. Musiikki soimaan sateen jälkeen paluumatkalla. Katri Helena skumpot poks! maaliintullessa.

HSKlle saunomaan suoraan veneen kanssa. Palkintojenjakoon taputtamaan muille. Illalla köydet irti ja takaisin omaan satamaan. Pullot auki ja bileet käyntiin. Bileet veneen sisällä, ulkonahan oli taas alkanut satamaan. Ohoi, sitten olikin kivaa. Arttu liittyi joukkoon taksin avulla HSKlta. Viiniä meni, konjakkia myös, oluet oli jo loppu. Haaveiltiin, että musiikkia olisi saanut vieläkin lujemmalle. Kahden jälkeen lähdettiin veneeltä ja tuuli oli noussut taas yli kymmeneen metriin, myräkkää oli tulossa.

Aamulla väsytti ja suussa maistui punaviini ja matto. HUH!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s